Dit is 31Volts

Wij hebben ruime ervaring in het werken met design processen. Het inzetten en zelf ontwikkelen van design methodiek en tools is voor ons dagelijks werk. Wij kunnen goed luisteren, gaan gesprekken aan en verzamelen verhalen. Als facilitators betrekken we mensen actief bij het ontwerpen van oplossingen voor hun vraagstuk. Zij zijn de experts. Wij werken niet voor, maar samen met opdrachtgevers én hun klanten.

Ons team

Het 31Volts team bestaat uit gemotiveerde, interdisciplinaire ‘T-shaped’ mensen. Onze vaardigheden variëren van ontwerpen tot faciliteren, van grafisch vormgeven tot luisteren. Wij zijn van nature nieuwsgierig; nodigen veel gasten uit voor de lunch en staan graag zelf met beide voeten in de modder. Wij blijven onszelf uitdagen; voor elk project maken we specifieke, passende tools. Dit alles helpt ons om mensen en hun context beter te begrijpen en dit te vertalen naar waardevolle diensten voor zowel opdrachtgevers als eindgebruikers.

Hoe we werken

We werken extreem praktisch en tegelijkertijd op hoog strategisch niveau; nieuwe diensten worden laagdrempelig geprototyped en we vormen een visie op implicaties op organisatieniveau. Met onze heldere visuele communicatie maken we de dienst en toekomstdromen tastbaar en slaan we de brug tussen verschillende belanghebbenden. In onze projecten maken we gebruik van een uitgebreid netwerk van freelancers en gespecialiseerde bureaus.